diumenge, 26 de juliol del 2020

El Sant Joan



"Equip que es va formar a Ses Piques, el bar del Port de Maó, el factotum va ser en Lòpez, que havia agafat el bar al deixar-lo per retirament na Juanita, més coneguda com "Na Groga".

Vet aquí que en López, que era una persona amb iniciativa, va animar molt l'establiment, el va omplir d'activitat, truc, tertúlies de pagesos i portuaris, algun dinar i més d'una festeta. Homo de caràcter alegre, ex-futbolista, del Menorca, crec. Ell en companyia d'altres va organitzar un equip de arreplegats per jugar partidets sense importància, de costellada.

La cosa va anar a més, el grup del que en formava part vam pendre la decisió de treure un equip de garanties amb la intenció de fer un bon paper, apuntar-lo al campionat de La Amistat. Es va fer, ens repartirem les feines, es fitxaren jugadors de certa habilitat i vàlua, sense remuneració, algun dinar i competir, ho vam fer unes temporades, fins que va desaparèixer el campionat. Es jugava a tres camps, el de Sant Climent, el d'Es Grau i el del Camí de Ses Rodees, ara no hi és, estava poc més o manco, per allà on hi ha Can Palliser o la Pista de Atletisme.

Vergeters que haviem pres responsabilitats,delegat de camp, massatgista i feines de utillatge. De futbolistes recordo en Cot, en Ribeiro, n'Espín, en Jaume, un López, i no recordo molts de nom més. Va ser una gran experiència. No va ser un equip de guanyar campionats, però si que es va fer un bon paper."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada