dissabte, 29 d’octubre del 2016

Ciutadella. Grup de persones a Villa Valentina., Anys 20. Retoc de 1962



Aquesta és una foto que em va mostrar el meu company de feina en Joan Vinent Bosch. I me va agradar molt. Està feta a Villa Valentina, dins el carreró que va de la carretera de Santandria cap a la zona verda de la urbanització Sa Caleta.
Les persones que hi surten són, en part, avantpassats de la dona d'en Joan Vinent, na Maria Àngels Rotger Pons, germana de na Valentina (mare d’en Toni Pons enginyer tècnic de l’Ajuntament) i en Jandro l’electricista. Na Maria Àngels suposa que la foto podria estar feta a finals dels anys 20 del segle XX, encara que està signada per n'Hernando l'any 1962, moment en que segurament es va fer aquesta ampliació que jo ara he reproduït.
El que està assegut baix a la dreta era un conco que va jugar amb el Atlético Aviación, actualment Atlético de Madrid, i es va morir molt jove, als 37 anys; els dos que estan per sobre d’ell, també a la dreta, són germans del jove esportista i, d’aquests dos, el que està més darrera, és el pare de na Maria Àngels, del que sabem que va néixer l’any 1911. Els avis, pares dels tres que hem descrit, són la senyora del centre que porta el vestit negre i l’home que porta armilla. La senyora gran del mig seria la mare dels darrers, o sigui la besàvia de na Maria Àngels.
De tots els altres no en sabem res.... de moment.

                                                 (comentari de n´Antoni Florit Moll)

                     
                                                        Fotògraf: HERNANDO



                     Publicada per n´ANTONI FLORIT MOLLFOTOS ANTIGUAS DE MENORCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada